Högoms Företagspark

Lilium Fastigheter skapar Högoms Företagspark i Sundsvall och anpassar ca 15 700 kvm för uthyrning till industri- och logistikföretag

Lilium Fastigheter har erhållit ett stort intresse från ett flertal industri- och logistikföretag för den stora, välutrustade och centrumnära industrifastigheten Högom 3:168 om hela ca 15 700 kvm uthyrningsbar area. Redan har omfattande hyreskontrakt slutits med bl.a Sundsvalls stål AB (dotterbolag inom Tibnorkoncernen), 2D Fab AB och RJ Stålteknik AB omfattande sammanlagt 7 135 kvm. Huvuddelen av kvarvarande ytor är jämväl nära avtalssignering.

Det är mycket tillfredsställande att kunna konstatera det stora intresse som föreligger i Sundsvallsregionen för vår fina centrumnära Industri- och logistikfastighet. Fullt färdigställd kommer mellan tio till tolv företag finnas som hyresgäster i företagsparken där hyresgästerna också tillsammans förhoppningsvis ska finna olika synergilösningar och på så sätt kunna effektivisera samt utöka sina respektive verksamheter. Att vi nu kan skapa en stor central och effektiv lokallösning för växande industri- och logistikföretag i Sundsvallsregionen gläder oss mycket, säger Lilium Fastigheters styrelseordförande Peter Gotthardsson.

Kontakt

Peter Gotthardsson

Fastighetsaktiebolaget Lilium