Svärmaren 1 i Luleå. Nya hyresgäster flyttar in i ”Bryggeriet”

Fastighetsaktiebolaget Lilium Luleå äger den anrika fastigheten som från första början var ett bryggeri och som många också förknippar med en i Luleå tidigare populär nattklubb. I Bryggeriets restaurang- och tidigare nattklubbslokaler, väntar nu nya spännande verksamheter på att få flytta in med annorlunda inslag. Nysatsande restaurang, event, konstverkstäder, utställningar, designbutik, musikstudio, frisering och tatuering.

För det nya konceptet står ett tiotal redan etablerade kreativa entreprenörer med många års erfarenhet. De kommer nu verka tillsammans i nybyggda fräscha för verksamheten anpassade lokaler.

Det är Paula Fahlander och hennes syster Lisa Liljedahl som blir ansvariga för konceptet.

Vilka de andra entreprenörerna är kommer att presenteras av dem inom kort.

Bryggeriet Luleå planerar att öppna i februari 2017.

Paula Fahlander berättar:

-Alla nya entreprenörer som kommer ha sina verksamheter i lokalerna har sitt ursprung i Luleå med omnejd och alla verkar i näringar som bygger på personliga unika kunskaper. Det är just det som blir det unika.

-Vi kan också avslöja att restaurangen kommer att lyfta det närodlade konceptet till en ny spännande nivå där ett nära samarbete med lokala producenter står i fokus. Restaurangen kommer ha öppet både för lunch och för middagar.

-När de som ska driva restaurangen presenterade sin ide och frågade vad vi tyckte om den, gick det rysningar i kroppen. Det kändes helt rätt eftersom det är det vi vill lyfta i allas våra olika verksamheter, det närproducerade, det lokala och personerna bakom.

-Det vi kan säga är att dessa lokaler i Bryggeriet återigen kommer bli en plats där man kommer att trivas, både som gäst och verksam entreprenör och det ser vi verkligen fram emot.

Lilium´s styrelseordförande Peter Gotthardsson kommenterar:

-Det känns verkligen positivt att vi nu kan vara med och återigen skapa möjligheter för många Luleåbor att trivas i vår fina fastighet. Vi har under lång tid varit uppvaktade av många intressenter som önskat hyra dessa lokaler men avsiktligt varit väldigt återhållsamma i hopp om att kunna presentera att koncept som vi verkligen tror kommer uppfattas positivt av såväl våra befintliga hyresgäster som allmänheten. Det koncept som Paula och Lisa nu tar ansvar för anser vi med råge uppfyller våra förhoppningar. Vi ser verkligen fram emot kommande invigning.

 

För mer information kontakta:

Lilium fastigheter

Peter Gotthardsson, peter.gotthardsson@liliumab.se

Telefon. 060/12 61 00

Ansvarig och hyresgäst för det nya konceptet:

Paula Fahlander, paula@recover.se

Mobilnr 070-364 75 90

 

Senaste nyheterna

18 januari 2019
PRESSMEDDELANDE

Fastighetsaktiebolaget Lilium gör storaffär och växer i Sundsvall Fastighetsaktiebolaget Lilium förvärvar hela marknadsområde Sundsvall av...

Läs mer...

28 september 2018
Klövsjöfjäll AB tillsammans med Fastighetsbolaget Lilium AB storsatsar och investerar 90 miljoner kronor i Sveriges vackraste by Klövsjö

Klövsjöfjäll AB tillsammans med Fastighetsbolaget Lilium AB storsatsar och investerar 90 miljoner kronor. Befintliga Hotell Klövsjöfjäll byggs...

Läs mer...

04 april 2018
Birsta Köpcentrum – Hyreslediga öppna butiksytor i centralt läge!

Välkommen till en butikslokal med generösa ytor mitt i Birsta Köpcentrum. Ytorna är ljusa öppna och har två trevliga entréer samt...

Läs mer...