Lilium Fastigheter hyr ut en större kontorslokal i Sundsvall till Handelsbanken

Lilium Fastigheter har slutit ett femårigt hyresavtal med Handelsbanken om uthyrning av en nära 1 100 kvm stor kontorsyta i fastigheten Byggmästaren belägen vid Sundsvalls nya resecentrum. Kontorsytorna omfattar de två näst översta planen i byggnadens högdel, vilka plan tidigare bl.a. utgjort Norrportens huvudkontor. I lokalerna i fråga kommer omedelbart påbörjas ett arbete med olika anpassningsåtgärder för Handelsbankens kommande verksamhet. Handelsbankens Inflyttning till de nya lokalerna beräknas ske i slutet av februari 2022.

I högdelens allra översta plan återfinns även moderna konferens- och relaxutrymmen som är tillgängliga för samtliga fastighetens hyresgäster via bokning. Fastigheten Byggmästaren innehåller därtill ett stort parkerings- och cykelgarage för fastighetens hyresgäster.

– Det är med mycket stor glädje vi nu kan hälsa Handelsbanken välkommen till Lilium Fastigheter. Det har genom åren varit många förfrågningar kring de aktuella lokalerna och vi tycker att vi slutligen har funnit en hyresgäst genom Handelsbanken som vi är övertygade kommer trivas i de fina och yteffektiva lokalerna. Tillgängligheten för allmänheten är också mycket bra via närheten till resecentrum, Stenstaden och bra parkeringsmöjligheter, säger Lilium Fastigheters styrelseordförande Peter Gotthardsson.

– Vårt nya kontor vid Resecentrum är ytterligare ett steg i Handelsbankens satsning på Sundsvall, med ännu mer specialistkompetens och ökad beslutskraft, säger Helena Johansson, Handelsbankens länschef i Västernorrland.
Handelsbanken utvecklar ständigt sina mötesplatser, produkter och tjänster efter kundernas efterfrågan och behov.
– Både läget och de moderna lokalerna är en perfekt utgångspunkt för att ta nästa steg i vår satsning på att utveckla vårt erbjudande i Sundsvall, säger Helena Johansson.

Mer information:
Peter Gotthardsson, Fastighetsaktiebolaget Lilium, peter.gotthardsson@liliumab.se, 070-338 50 95
Stefan Ruda, Fastighetsaktiebolaget Lilium, stefan.ruda@liliumab.se,
072-207 29 66

Senaste nyheterna

20 april 2022
Räkenskapsåret 2020-2021

Stabilitet, hållbarhet och värdetillväxt Liliums styrelseordförande Peter Gotthardsson beskriver året som varit. Stabilitet, hållbarhet och...

Läs mer...

23 februari 2022
Premiäröppning 1 mars för vår nya hyresgäst Handelsbanken

Efter ett mycket inspirerande projekt är vi på Lilium Fastigheter glada att överlämna fantastiska lokaler till vår nya hyresgäst Handelsbanken...

Läs mer...

14 oktober 2021
Lilium Fastigheter presenterar en idéskiss för utveckling av Sundsvalls stadstorg

Fastighetsaktiebolaget Lilium har tillsammans med Pemectra och Sweco tagit fram en idéskiss kring hur stadens centrala stora torg kan utvecklas, se...

Läs mer...