Mangal BBQ tecknar avtal med Lilium Fastigheter

Nu är det officiellt att Mangal BBQ öppnar i Birsta på Norra Förmånsvägen 26, mittemot Ikea. Lilium Fastigheter hyr ut och anpassar sin lokal till att passa perfekt för en ny restaurang i ett populärt område.

Mangal har ett brett sortiment av hälsosamma sallader och såser som är framtagna med stor omsorg från deras egna recept. De erbjuder allt från wraps till grill och vegetariska alternativ. Mangal satsar på en stilren inredning med ett koncept som inte ska avvika från några enheter, du ska därmed kunna få exakt samma mat, kvalitet och smak oavsett vilken enhet du besöker. Deras mål är att deras kunder ska kunna komma med eller utan familj, vänner och kollegor och avnjuta en meny i bra miljö och utomordentlig mat. Planerad öppning av restaurangen är till sommaren 2021.

Det är med stor glädje vi kunnat teckna ett nytt sjuårigt hyresavtal med Mangal BBQ. I och med etableringen kommer Mangal att tillföra Sundsvallsregionen såväl ett nytt som nyttigt matkoncept. Tillsammans med vår nuvarande hyresgäst, Burger King, kommer fastigheten bli ett lockande och mättande centrum för besökare och arbetande i Birsta, berättar Lilium Fastigheters styrelseordförande Peter Gotthardsson.

Vi ser fram emot att äntligen få öppna Mangal BBQ i Sundsvall! Vi har under flera år letat efter det perfekta läget och äntligen så har vi hittat det. Vi har fått så många förfrågningar om varför vi inte finns i Sundsvall så nu ska det bli så roligt att servera Sundsvallsborna mat från Mangal BBQ, berättar Helena Acaralp på Mangal BBQ.

Fakta:
Mangal öppnade sin första restaurang i Kista Galleria år 2002 och har sedan dess öppnat på flera andra ställen och samtidigt växt och utvecklat sitt koncept.

Kontaktpersoner:

Peter Gotthardsson
Fastighetsaktiebolaget Lilium
070-338 50 95
peter.gotthardsson@liliumab.se

Helena Acaralp
Mangal BBQ
070 441 40 46
www.mangal.se

Senaste nyheterna

20 februari 2021
Lilium Fastigheter tecknar avtal tillsammans med Skanska om nybyggnad av 118 hyresrätter i Inre Hamnen!

Nu står det klart att Lilium Fastigheter tillsammans med Skanska som entreprenör kommer bygga 118 nya hyresrätter med en totalt boendearea om...

Läs mer...

16 februari 2021
Holy Greens är ny hyresgäst till Lilium Fastigheter i Sundsvall

Lilium Fastigheter gör Stenstan grönare tillsammans med Holy Greens. Nu förstärks Stenstan och Lilium Fastigheter totalrenoverar och anpassar sin...

Läs mer...

08 februari 2021
Restaurering av konst i trapphus i stenstan

Restaurering av konst i trapphus på Nybrogatan 6 I Liliums fastighet Jupiter finns de sk Blombergska husen som är förklarade som byggnadsminnen...

Läs mer...