Mangal BBQ tecknar avtal med Lilium Fastigheter

Nu är det officiellt att Mangal BBQ öppnar i Birsta på Norra Förmånsvägen 26, mittemot Ikea. Lilium Fastigheter hyr ut och anpassar sin lokal till att passa perfekt för en ny restaurang i ett populärt område.

Mangal har ett brett sortiment av hälsosamma sallader och såser som är framtagna med stor omsorg från deras egna recept. De erbjuder allt från wraps till grill och vegetariska alternativ. Mangal satsar på en stilren inredning med ett koncept som inte ska avvika från några enheter, du ska därmed kunna få exakt samma mat, kvalitet och smak oavsett vilken enhet du besöker. Deras mål är att deras kunder ska kunna komma med eller utan familj, vänner och kollegor och avnjuta en meny i bra miljö och utomordentlig mat. Planerad öppning av restaurangen är till sommaren 2021.

Det är med stor glädje vi kunnat teckna ett nytt sjuårigt hyresavtal med Mangal BBQ. I och med etableringen kommer Mangal att tillföra Sundsvallsregionen såväl ett nytt som nyttigt matkoncept. Tillsammans med vår nuvarande hyresgäst, Burger King, kommer fastigheten bli ett lockande och mättande centrum för besökare och arbetande i Birsta, berättar Lilium Fastigheters styrelseordförande Peter Gotthardsson.

Vi ser fram emot att äntligen få öppna Mangal BBQ i Sundsvall! Vi har under flera år letat efter det perfekta läget och äntligen så har vi hittat det. Vi har fått så många förfrågningar om varför vi inte finns i Sundsvall så nu ska det bli så roligt att servera Sundsvallsborna mat från Mangal BBQ, berättar Helena Acaralp på Mangal BBQ.

Fakta:
Mangal öppnade sin första restaurang i Kista Galleria år 2002 och har sedan dess öppnat på flera andra ställen och samtidigt växt och utvecklat sitt koncept.

Kontaktpersoner:

Peter Gotthardsson
Fastighetsaktiebolaget Lilium
070-338 50 95
peter.gotthardsson@liliumab.se

Helena Acaralp
Mangal BBQ
070 441 40 46
www.mangal.se

Senaste nyheterna

10 december 2020
Mangal BBQ tecknar avtal med Lilium Fastigheter

Nu är det officiellt att Mangal BBQ öppnar i Birsta på Norra Förmånsvägen 26, mittemot Ikea. Lilium Fastigheter hyr ut och anpassar sin lokal...

Läs mer...

23 november 2020
Varma hälsningar från Sundsvall – Stad i Ljus!

Varma hälsningar från Sundsvall - Stad i Ljus! [iframevideo...

Läs mer...

25 juni 2020
Nu öppnar nya Hotell Klövsjöfjäll!

Klövsjöfjäll AB tillsammans med fastighetsaktiebolaget Lilium har storsatsat i Klövsjö. Över 90 miljoner har investerats och nu står nya...

Läs mer...