Nu öppnar nya Hotell Klövsjöfjäll!

Klövsjöfjäll AB tillsammans med fastighetsaktiebolaget Lilium har storsatsat i Klövsjö. Över 90 miljoner har investerats och nu står nya Hotell Klövsjöfjäll redo att välkomna de första gästerna. 

Det nya hotellet på 3700 kvadratmeter och 5 våningar innefattar 39 dubbelrum, en ny restaurang, konferens-, gym- och relaxavdelning med magisk panoramautsikt över fjäll och sjö med Klövsjö by som fond.

Nu öppnas dörrarna till allmänheten och som många av de tidigare gästerna säger så är Klövsjö som vackrast på sommaren och hösten, så det känns därför extra roligt att vi öppnar den 5 juli berättar Anders Backskog, VD på Hotell Klövsjöfjäll.

– Jag är oerhört nöjd och stolt att få möjligheten att genomföra detta unika hotellprojekt i Klövsjö i samverkan med fastighetsaktiebolaget Lilium. Framtiden ser ljus ut och bokningarna trillar in med start från den 5 juli. Vi är väl förberedda att ta emot gäster och vi kommer att göra allt vi kan för att våra gäster ska känna sig trygga i dessa Corona tider säger Anders Backskog, VD på Hotell Klövsjöfjäll.

Hemester är det nya i sommar!
Allt fler väljer att hemestra i Sverige i sommar och man har märkt en rejäl ökning av bokningar till sommaren. Många kommer till fjällen och njuter av lugnet och naturen samtidigt som de kan roa sig med mängder av aktiviteter som finns i Klövsjö. Här erbjuds det allt från fiske, spaupplevelser, god mat, golf och såklart den klassiska fjällvandringen.

– Det är roligt att kunna konstatera att vår gemensamma satsning i Klövsjö nu äntligen är på plats, och fallit ut med en vacker, mordern och funktionell hotellfastighet i en fantastisk fjällmiljö. Vi har nu även nöjet att ha betydande fastigheter i såväl Sveriges vackraste stad, Sundsvall som i Sveriges vackraste by, Klövsjö! Vi har högt uppsatta verksamhetsmål och kommer satsa ordentligt i Klövsjö för att uppfylla de krav och förväntningar som finns nu och i framtiden hos både fjällintresserade människor och de krävande företagens krav på konferensfaciliteter, säger Lilium Fastigheters styrelseordförande Peter Gotthardsson.

Fakta:
Klövsjö ligger i Bergs kommun i Jämtland och är en del av Destination Vemdalen. Destination Vemdalen innefattar Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen och Björnrike.

Kontaktpersoner:
Anders Backskog, Klövsjäfjäll AB
070-324 41 74
anders@klovsjofajll.se
www.klovsjofjall.se

Peter Gotthardsson
Fastighetsaktiebolaget Lilium
070-338 50 95
peter.gotthardsson@liliumab.se
www.liliumab.se

Senaste nyheterna

10 december 2020
Mangal BBQ tecknar avtal med Lilium Fastigheter

Nu är det officiellt att Mangal BBQ öppnar i Birsta på Norra Förmånsvägen 26, mittemot Ikea. Lilium Fastigheter hyr ut och anpassar sin lokal...

Läs mer...

23 november 2020
Varma hälsningar från Sundsvall – Stad i Ljus!

Varma hälsningar från Sundsvall - Stad i Ljus! [iframevideo...

Läs mer...

25 juni 2020
Nu öppnar nya Hotell Klövsjöfjäll!

Klövsjöfjäll AB tillsammans med fastighetsaktiebolaget Lilium har storsatsat i Klövsjö. Över 90 miljoner har investerats och nu står nya...

Läs mer...