Lediga tjänster på Fastighetsaktiebolaget Lilium.

Projektledare 

Vi söker dig som vill arbeta brett med projektledning inom bygg- och fastighetsbranschen. Du som vågar tänka kreativt och gärna tar stort eget ansvar. Är du social, kommunikativ och engagerad i det du åtar dig? Då tror vi att denna roll kan vara något för dig. Just nu söker vi en projektledare till fastighetsaktiebolaget Lilium.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Randstad, men du kommer att anställas direkt hos Lilium som tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan är öppen till den 26 juli 2022, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag.

Ansvarsområden

I  rollen som projektledare har du en nyckelroll i projekten där du är delaktig från start till mål med planering, projektering, genomförande och till sist överlämning drift och underhållsorganisationen.
Som projektledare är du kontaktperson gentemot entreprenörs och beställarrepresentanter under tiden för entreprenaden. Det innebär att företräda beställaren genom att stödja, följa upp och rapportera entreprenadens framdrift till beställare avseende: tidplaner, kostnader, kvalitets-, säkerhets-, arbetsmiljö- och miljöfrågor. Du leder produktionsfasens alla skeden, upphandlar entreprenörer, ansvarar för: byggmöten, , ekonomimöten och samordningsmöten med entreprenörer samt hyresgäst.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst har god erfarenhet inom projektledning och branscherfarenhet, du kanske är projektledare eller arbetsledare idag. För att lyckas i tjänsten behöver du ha god datorvana, förmåga att skapa struktur digitalt samt vara kommunikativ. Du behöver också behärska det svenska språket väl i både tal och skrift samt ha b-körkort. förslagsvis är du högskoleingenjör med byggnadsteknisk inriktning alternativt har du motsvarande kunskaper och erfarenheter. Du har goda kunskaper om fastigheter samt att driva och ansvara för egna projekt.

Utbildning

Gymnasieutbildning

Ansökan sker via Ranstadhttp://www.randstad.se/jobb/projektledare-till-fastighetsaktiebolaget-lilium-i-sundsvall_sundsvall-kommun_201398775/